Наско Сираков и публиката на ЦСКА /ВИДЕО/

понеделник, 22 октомври 2018 г. | Прочетена: 140820
Автор:
Наско Сираков
Наско Сираков
Принт Свали PDF
- Аа +

Горещ спор в студиото на предаването "На ринга"


Може ли Наско Сираков да работи на "Армията"? Това бе също една от темите в предаването на "Ринга", излъчвано по Livesport.bg и TV1. Гости на водещия Филип Петрунов бяха главният редактор на Livesport.bg Крум Савов и собственикът на медията Лъчезар Николов

 

"Аз не го познавам Наско Сираков, но го уважавам. Той е силен враг. Но да работи на "Армията" - не! Аз не мога да го приема", категоричен бе Лъчезар.

 

"Той очевидно няма място сега и в Левски, ако се съди по изказванията и на Спас Русев", отбеляза Филип Петрунов.  "Нивата е дълга - ще видим. Левски много бързо си повярваха, че могат да станат шампиони", каза Чезари.

 

"Въпреки загубата от Лудогорец, Левски игра много добре. Нека да припомня, че ЦСКА именно срещу тези два отбора изглеждаше най-зле", напомни Крум.

 

Той подкачи Чезари и за не особено високата посещаемост на мача ЦСКА - Етър, въпреки призивите, очакванията. " Е добре, срещу Етър ли да дойдат 20 000? Има време - ще се напълни стадиона", отговори Лъчезар Николов.  "Колко публика има на мач Левски - Етър?", попита на свой ред Лъчезар.

 

"Където е публиката, там е отбора. Къде е публиката?", настоя отново Крум. Той имаше предвид, че не трябва само да се чакат дербитата, за да се напълни стадиона.

 

Тук Филип даде примера с евротурнирите, без тогава да е имало платена емблема.

 

ТОП за деня