Напрежението в ЦСКА и Левски /ВИДЕО/

петък, 7 декември 2018 г. | Прочетена: 117902
Автор:
ЦСКА - Левски, Тиаго Родригес
ЦСКА - Левски, Тиаго Родригес
Принт Свали PDF
- Аа +

Поредна емоционална дискусия в предаването "На ринга"


Проблемите на ЦСКА и Левски и медийното внимание към двата клуба - това бяха част от темите в поредното издание на предаването "На ринга" по Livesport bg и TV1.

 

Гости на водещия Филип Петрунов бяха журналистът от Канал 3 Кирил Лулев и колегата му от Livesport.bg Владислав Колев.

 

"И В Левски не знаят точно какви са им проблемите. всякакви всъщност - игрово, селекционно. Показаха го мачовете срещу Ботев Враца и Септември.

 

Вижте и Валери Божинов какво направи на "Герена". Много играчи, които са си тръгвали от Левски, после сякаш съдбата е решавала да наказват клуба", каза Кирил Лулев.

 

"Поредното доказателство за талантливи футболисти, които в по-малките отбори йзпъкват, а дойдат ли в ЦСКА или Левски - нищо", каза Филип Петрунов. Посочени бяха примери с Цветан Генков, Георги Христов, Мартин Камбуров.

 

"Очевидно не се справят с напрежението", допълни Филип. В ЦСКА и Левски медийното внимание е огромно и работата на журналистите е да удовлетворяват желанието на феновете", каза Кирил Лулев.

 

Той подчерта, че който треньор е тръгвал да прави закрити тренировки, не е прокопсал. "Това ми е от опита като пресаташе на Левски". В студиото се коментира, че преди мачове треньорите на ЦСКА и Левски трябва задължително да говорят пред медиите. 

 

"Ние трябва да създаваме хубав продукт, това е наше задължение", коментира Кирил Лулев.

 

ТОП за деня