Наполи и Торино с две италиански нули /ВИДЕО/

неделя, 17 февруари 2019 г. | Прочетена: 50040
Автор:
Наполи - Торино
Наполи - Торино
Принт Свали PDF
- Аа +

Домакините не можаха да стигнат до победата


Ювентус увеличи още повече преднината си на върха в Серия А, след като Наполи и Торино завършиха 0:0. Така авансът на Старата госпожа пред неаполитанците е вече 13 точки.

 

Първата опасност в мача дойде в 9-ата минута, когато Инсиние пусна пас към Хосе Кайехон в близост до вратата. Той обаче беше изпреварен от Салваторе Сиригу, който изби топката в корнер.

 

В 15-ата минута удар на Милик мина на сантиметри встрани от гредата. Секунди по-късно отново той имаше шанс за гол, но се размина с топката при пас на Зиелински пред противниковата врата. В 22-ата минута Сиригу отрази опасен удар на Инсиние в близкия ъгъл.

 

В 24-ата нова възможност се откри пред Милик, но изстрелът му с глава се озова в ръцете на вратаря на гостите. В 28-ата минута Сиригу отново спря шут на Инсиние. В 33-ата Милик продължи с пропуските, след като негов удар от границата на вратарското поле мина покрай вратата.

 

Втората част също започна с натиск на Наполи. В 51-ата минута Сиригу трябваше да се намесва при удар на Фабиан Руис, избивайки го в корнер. В 62-ата стражът спаси и шут на Милик, като стори същото и в 68-ата минута. В 74-ата и гредата не позволи на Инсиние да се разпише.

 

В края на мача Алан от Наполи бе изгонен за втори жълт картон.