"На ринга": В Разград логиката възтържествува (ВИДЕО)

понеделник, 20 август 2018 г. | Прочетена: 289758
Автор:
Чезари и Крум Савов
Чезари и Крум Савов
Принт Свали PDF
- Аа +

Лошото е, че ЦСКА нямаше реални възможности


След изпълнената със събития седмица в родния футбол, Крум Савов и Лъчезар Николов-Чезари бяха гости на водещия Филип Петрунов в предаването на LIVESPORT.BG "На ринга".

 

Естествено, най-горещата тема бе неделното дерби в Разград между Лудогорец и ЦСКА.

 

"Логиката възтържествува в конкретния двубой. Мачовете в Лига Европа, хората по трибуните, атмосферата и съдийските решения са фактори, които също оказват влияние.

 

От ЦСКА бяха обективни и признаха, че шампионът е бил по-добър на терена. Нещата клоняха към равенство от прогнозите преди това, но Лудогорец вдигна нивото и се видя разлика в класите", заяви Крум Савов.

 

"Изхождайки от международните мачове би трябвало ЦСКА да бъде по-силен и да победи. Лудогорец игра колебливо в Европа, но срещу МОЛ имаше странични причини за отпадането, свързани с бизнес причини. Визирам премиера на Унгария Орбан, като вероятно имаше реверанс към бившия Видеотон. Лудогорец показа класа в дербито.

 

Но голът, който падна, беше странен. Вандерсон имаше шанс, а и наистина той си е качествен футболист. Получи се майсторско попадение. Няма защо да виним вратаря. Лошото е, че ЦСКА нямаше реални възможности. Лудогорец пропиля още 2-3 шанса. Тимът е класа и успя да се мобилизира във важен момент", констатира Чезари.