"На Ринга": Тотална чистка в Левски (ВИДЕО)

петък, 18 януари 2019 г. | 14:20 Прочетена: 55440
Автор:
Лъчезар Николов и Крум Савов
Лъчезар Николов и Крум Савов
Принт Свали PDF
- Аа +

Лъчезар Николов и Крум Савов с нови разкрития за случващото се на "Герена"


Тотална чистка се очаква в Левски. Това заявиха в предаването на LIVESPORT.BG и TV1 Крум Савов и Лъчезар Николов. Както е известно, те заедно с Филип Петрунов първо в нашата медия разкриха, че Васил Божков от днес взима Левски, а Георги Дерменджиев ще бъде треньор.

Ето какво казаха още по темата:

"Има очаквания, че Спас Русев ще остане под някаква форма на "Герена". Принципно Васил Божков предпочита да ръководи еднолично бизнесите си. В някой от тях обаче той има партньори. 

По наша информация Румен Чандъров също ще бъде част от новия проект Левски.

Най-логичното е да се направи тотална промяна - треньори, ръководство, селекция и т.н.

Най-логичното е Славиша Стоянович да приеме офертата на Латвия и от първи март да им стане национален селекционер. Той стартира блестящо на "Герена", но след това настъпи криза в отбора.

Тук искам да цитирам един силен човек от "Герена", който каза: "Много бързо се разкри и той какво менте е". Нещата си пасват идеално.заяви Крум Савов.

"Ако Славиша Стоянович е приел офертата на Латвия, не виждам защо още е в Левски. Не виждам смисъл в това да остава.

Моето мнение за Васил Божков е човек, който знае какво прави. Като беше в ЦСКА се отделяха пари, имахме титли, с други думи имаше организация в клуба. Победихме Ливърпул на "Анфийлд". 

Познавайки неговите амбиции, ще е жалко за нас да отиде на "Герена". Не знам дали е левскар, или не е. Той отива не само да дава пари, а да постига сериозни успехи", обяви Чезари. 

След това Крум Савов припомни, че Васил Божков е бил сред вариантите за нов собственик на ЦСКА преди години, но поради различни причини не е на "Армията".

"Получава се интересен трибой между Васил Божков, Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев. Аз смятам, че зад идването на Божков на "Герена" може би седят политико-икономически интереси", обяви Крум и разкри, че бившият собственик на "сините" Тодор Батков е цесекар.

"При преименуването на Левски на Витоша, Батков е бил в комисиите, които са гласували подобно нещо. Неговият подпис може да си види зад това решение. 

Очаквам след идването на Румен Чандъров и Павел Колев да започнат да се налагат българи при "сините", а чужденците да бъдат освобождавани. Има качествени българи, които могат да дойдат. 

Георги Дерменджиев е изключителен стратег и тактик. Постигна изключителни успехи в кариерата си. По-голяма част от кариерата му е преминала като помощник. Има място в Левски. Ако не бъркам, той може би е от Ботев Пловдив. Изцяло съм за български треньори", завърши Савов.
 
®Livesport.bg /