"НА РИНГА": Разберете причините за ембаргото на ЦСКА към Livesport.bg (ВИДЕО)

четвъртък, 28 февруари 2019 г. | 14:58 Прочетена: 39577
Автор:
Лъчезар Николов и Крум Савов
Лъчезар Николов и Крум Савов
Принт Свали PDF
- Аа +

Лъчезар Николов-Чезари, Крум Савов и Филип Петрунов коментираха решението на "червените"


Какво наложи ембарго от ЦСКА към нашата медия Livesport.bg.

 

ВИЖТЕ СТУДИОТО НИ ТУК!

 

Собственикът на медията ни Лъчезар Николов-Чезари, главният редактор Крум Савов и Филип Петрунов коментираха в студиото „На Ринга“ решението на ръководството на „червените“. От клуба обявиха, че причната за забраната към нашата медия е, че сме плюли по Кирил Десподов. Филип Петрунов разкри, че е подадена заявка за интервю с Николай Бодуров, но от стадион „Българска армия“ официално са му обявили решението си.

 

„С пълното съзнание, че може би аз съм основниятдразнител и причина, когато има някакви проблеми по оста „Борисова градина” – Livesport.bg отново да се фокусира върху мен напрежението. Не за първи път се случва българските клубове и то един двата гранда, защото същото се случва и на „Герена“, да си вкарва автоголове, не само защитник по време на игра, а и по отношение на медиите.

 

Без да се правим на важни или интересни, без да си преписваме, кой знае какви заслуги по принцип. Ще неще, обществото, политиката, социалната сфера, спорта и футбола е обвързан така с журналистиката и медиите, че ние сме обречени да сме заедно. Нашата работа е да анализираме, коментираме и критикуваме.

 

Много е приятно и за двете когато някой отбор става шампион и ти го хвалиш. За съжаление ние сме малко като черни инстанции. В качеството ми на журналист през последните години съм бил спиран от „Герена“, „Българска армия“, Венци Стефанов ми се е сърдил, собственици на футболни клубове, босът на Футболния съюз. Като кажеш една истина тя не винаги е приятна, интересна и удобна ръководствата на футболните отбори, а много честа и за публиката.

 

Дори не си спомням нещо да сме плюли и негативно за Десподов. Онзи ден те питах, дали игра срещу Сампдория. Стискам палци това момче да се наложи и отиде в по-голям отбор. Може би за сумата и трансфера, казахме, че сумата не е рекордна. Вероятно това е подразнило Гриша Ганчев“, сподели Крум Савов.

 

Лъчезар Николов разкри, че информацията му за сумата е около 3 милиона е получил от човек, който е участвал в трансфера, а тя не рекодната 4 милиона евро.

 

„Ръководството на ЦСКА, което аз уважавам трансферира футболист за 4 милиона евра. Какво по-хубаво от това за отбор. Най-малко, защото преди няколко месеца бе платена една сума от 8 милиона за емблема.

 

Аз съм казал информация, която по моя преценка е достоверна, изхождайки от това, че съм я получил от човек, който е е бил вътре и участвал в трансфера. Ако това е причината, ЦСКА може да опроваргае не само мен, но и всеки друг, много е лесно. Редно е официалният сайт излиза и казва, Десподов е продаден за толкова и толкова, както е в целия свят, а не само да се хвърлят фишеци на приятелските журналисти. Много ще се радвам ЦСКА да продаде футболист, не са 4 милиона и 800 хиляди евра, а за 14 хиляди. Има ли чужденци в Цървена звезда и ПартизанСамо по няколко. На тези в Левски и ЦСКА, вече не мога да им запомня имената. ЦСКА трябва да има футболисти, на които да разчита за в бъдеще, а не такива за обиграване.

 

За мен Десподов е много добро момче, амбициозно и с данни. Дано да успее и се наложи в Каляри. Важно е да се развие и играе за националния отбор. Ръководството на ЦСКА нека да излезе и каже. Всички „армейците“ искат да знаят. Защо не им се подава тази информация“. Нашата работа тука в сайта е да щажа на нашите хора, защото никой не ги информира", сподели Чезари.