"На Ринга": ЦСКА има за какво да си връща на Левски (ВИДЕО)

понеделник, 14 май 2018 г. | Прочетена: 222986
Автор:
Лъчезар Николов и Крум Савов
Лъчезар Николов и Крум Савов
Принт Свали PDF
- Аа +

Лъчезар Николов и Крум Савов коментираха всички актуални теми в българския футбол


Последното вечно дерби за сезона между Левски и ЦСКА беше една от актуалните теми, които бяха разисквани в традиционното предаване на LIVESRPOT.BG и телевизия TV1 "На Ринга.

Водещият Филип Петрунов заедно със своите гости Крум Савов и бизнесменът Лъчезар Николов споделиха своите очаквания от срещата, която ще се играе утре от 18, 30 часа на стадион "Васил Левски".

"Не виждам причини да не очакваме драми и емоции на последното дерби за сезона между Левски и ЦСКА.  

Първо единият отбор Левски има за какво да се бори, а именно бараж за участие в Лига Европа. Второ другият ЦСКА ще се опита да му попречи. Трето ЦСКА се размина се размина с купата и титлата най-вече заради Левски. "Сините" ги елиминираха на полуфиналите за Купата, а преди няколко седмици ги спря и за титлата след равенство 2:2. Чувството за реваншизъм ще надделее. 

Имаше призив за подобно нещо и от сектор "Г", които излязоха с послание в своята страница. Получава се малко "присмял се щърбел на хърбел". 

Едните са "вечно втори" в историята си, а другите в най-новата си история също са втори. Двата отбора са в една и съща ситуация. Двата вечно втори сега ще определят, който да е трети.", сподели Крум Савов.

"Дерби ЦСКА - Левски няма нужда от допълнителна мотивация от типа да се направи мръсно на единия отбор. Мачът ще се играе, въпреки че първенството вече е решено. ЦСКА ще играе за победа, независимо от позицията на Левски. 

Не е за подценяване, че Левски е зад ЦСКА, въпреки че "сините" имат по-голям бюджет от нас. Направиха голяма селекция, взеха скъпоплатен треньор.

Надявам се от есента да бъдем в по-добра кондиция и да се борим с Лудогорец за титлата, за да станем шампиони. 

Ръководството на ЦСКА трябва да вземе сериозни мерки. Трябва да се привлекат 2-3 играчи, а да не забравяме, че и Каранга е контузен. Нуждаем се поне от един класен нападател, за да не се разчита само на Каранга. Имаме нужда от футболисти и в средата на терена.

Статутът на Христо Янев все още не е ясен. Много романтично ще бъде, ако той остане, след спечелената купа, когато бяхме във "В" група. Ако ръководството гони големи цели, не трябва за втори път да тръгваме на риск. 

Португалец, албанец, сърбин със заплата 38 000 евро да дойде на "Армията" няма как да стане. ЦСКА се намира в период, в който не трябва да прави грешки със скъпи треньори и футболисти. Видяхме какво се случи със Спрокел, Бенжалюн и т.н. Мисля, че Левски вървят по този път.

Утре ЦСКА трябва да излезе да играе за името, историята си", сподели Чезари.  
 
®Livesport.bg /