На "Герена" избраха новия треньор (ВИДЕО)

петък, 18 януари 2019 г. | 12:21 Прочетена: 57105
Автор:
Станимир Стоилов
Станимир Стоилов
Принт Свали PDF
- Аа +

Ще има нов Управителен съвет и нов силен човек за директор


Петъчното предаване "На ринга" на LIVESPORT.BG бе посветено на революционните промени, които ще настъпят в Левски.

 

Гостите на водещия Филип Петрунов - Лъчезар Николов и Крум Савов, разкриха информацията си, че Васил Божков ще е "първият след Тодор Батков официален, ясен, видим и разпознаваем собственик", както се изрази Крум.

 

 

Чезари също открехна завесата за планираните рокади: "Доколкото имам информация, ще има нов Управителен съвет, нов треньор, нов силен човек за директор - Павел Колев. Новият треньор ще е Георги Дерменджиев", сензационно каза той.

 

"Хората очакваха Станимир Стоилов, че ще е съпътстващ и позитивен ход, който с едно щракване на пръстите ще реши проблемите", отбеляза Крум, а Чезари намекна, че Мъри е на "китайска вълна".

 

"Логично е да си издейства добра заплата в Китай с визитката, която си създаде. А да дойде с една нула по-малко на "Герена", не му е времето", убеден е Крум Савов.

 

"Поне за тази години, независимо от идването на Божков, Колев и Дерменджиев, титлата вероятно ще замине отново за Разград. За в бъдеще ми става любопитно, че трибоят ще е в съвсем различна конфигурация - по всички показатели. Става много интересно и любопитно", добави той.

 

Вижте повече във видеото: