На "Армията" са длъжни да платят емблемата (ВИДЕО)

петък, 14 септември 2018 г. | Прочетена: 250858
Автор:
Гриша Ганчев на
Гриша Ганчев на "Армията"
Принт Свали PDF
- Аа +

Тя е единствената котва, която ни държи в момента в "червения" океан


Бившият административен директор на ЦСКА Николай Дончев гостува в предаването "На ринга" с водещ Филип Петрунов. Той коментира казуса с емблемата и 8-те милиона, които трябва да бъдат платена за нея.

"Имам съвсем друго мнение за емблемата спрямо някои от нашите привърженици. Когато спечелихме търга, това предизвика радост в "червената" общност, защото това е единствената котва, която ни държи в момента в "червения" океан.

 

Веднъж приехме, че ръководството на Литекс дойде в София и създадохме клуба, който в момента поддържаме и обичаме. Затова, за да имаме връзка с историята и успехите, трябва да бъде платена емблемата.

 

На прима виста ще дам предложение. Да пуснем една урна и да се събират пари за емблемата. След като имаме затруднения, дайте да си съберем част от парите. Така ще покажем на Гриша Ганчев, че милеем за клуба си и ще помогнем - всеки според възможностите си.

 

Моето мнение е, че не може да не бъде платена емблемата. Така мислят много от цесекарите. Моралът ще съхрани енергията. Емблемата ще ни свърже с изконния наш клуб. Враговете само това чакат - да не платим, а нашата цел е да се обединим. Физически ЦСКА си е ЦСКА, но трябва и емблемата.

Въпросът е много обществено чувствителен и не бива да има отстъпление. Емблемата е спечелена за толкова пари и ангажиментът трява да се изпълни.

 

Аз мога да бъда един от организаторите на това да се събере сума, която да бъде предоставена към съответните органи за плащане на емблемата. Има цесекари с възможности. Нека да подкрепим Ганчев и той да е наясно, че сме съпричастни и не сме хора, които имат единствено претенции. Колкото и всичко да излежда ОК, моментът е труден", заяви Дончев.