Може ли да бъде употребен Любо Пенев /ВИДЕО/

петък, 15 март 2019 г. | 17:26 Прочетена: 9638
Автор:
Любослав Пенев
Любослав Пенев
Принт Свали PDF
- Аа +

Нови емоционални дискусии в предаването "На ринга"


Заместник председателят на "Червени сърца" Гаврил Димитров продължи емоционалната беседа с Крум Савов и Филип Петрунов в предаването "На ринга" по livesport.bg.


Имаше дискусия за привличането на Любослав Пенев, както и за отлива на червената публика.

 

"Любо е много голям, за да бъде употребяван. Иначе всеки в живота прави грешки. Всеки мъж си носи отговорност и продължава напред. Имаше настроение в червената общност срещу Ел Маестро и може би това повлия на ръководството за треньорската промяна", каза Гаврил Димитров.

 

Иначе той отбеляза, че Ел Маестро много умело боравеше с думите. 

 

"Изискванията на Пенев, за да бъде назначен, са доста сериозни. Така, че той не може да бъде назначен случайно", каза Димитров.  

 

Дискутираше се и темата защо на Livesport.bg е отнета акредитацията за стадион "Българска армия". Също и за отлива на публика от мачовете на ЦСКА в София." По принцип е срамна бройката на зрители въобще на мачовете от българското първенство.

 

Футболът трябва да стане продукт, който не приоритет на фашизирани идиоти", каза Гаврил Димитров. Хората искат да заведат децата си на цивилизовано място. "Ние продължаваме кампанията "С деца на мач", каза Димитров. 

 

"На мен сърцето ми подсказва къде трябва да ходя и кой е моят отбор. Самият клуб няма нищо общо с юридическото дружество. Това си е просто социален феномен", каза Димитров по повод на тезата на Крум Савов за преместването на Литекс в София.

 

ТОП за деня