Мощна подкрепа за ЦСКА от Испания преди мача с Левски (СНИМКИ)

вторник, 15 май 2018 г. | Прочетена: 218349
Автор:
Фен-клуб на ЦСКА в Испания
Фен-клуб на ЦСКА в Испания
Принт Свали PDF
- Аа +

Феновете на ЦСКА в Испания, създадоха фен-клуб "RED FORCE" Spain, и направиха специално обръщение към цялата червена общност


Поредното доказателство, че ЦСКА има фенове в цял свят, е фактът, че с редакцията на LIVESPORT.BG се свързаха привърженици на армейците, които живеят и работят в Испания. Един от двигателите на новоучредения клуб на привържениците Ивайло Крумов, пусна отворено писмо до всички фенове на ЦСКА. Ето какво се пише в него:

До всички АРМЕЙЦИ живеещи в Испания!

Изминаха 70 години от създаването на нашата голяма любов, ЦСКА. 70 години изпълнени с радост и тъга. 70 години през които червената религия бе предавана от поколение на поколение. От баща на син, а той на своето дете... Дете, което бе принудено от нашата държава да излезе в чужбина в търсене на по-добър живот. Не е лесно да оставиш родители, роднини, приятели и да започнеш нов живот на ново място. Много си оставил, но въпреки това си взел и нещо с теб, обичта към родината и ЦСКА. Само този който е далече от България и ЦСКА знае как се жадуват, как първото нещо след събуждане и последното преди лягане е да се чете за любимия отбор в тръпнене за някаква нова новина. ДАЖЕ И НА КРАЙ СВЕТА любовта към ЦСКА е безгранична. Някои от нас успяха да посетят 70 годишния ни юбилей, други не можаха, но дори и на 3 000 километра нашите сърца туптяха в ритъма на барабаните от Сектор Г.

Фен-клуб на ЦСКА в Испания
Фен-клуб на ЦСКА в Испания

Армейци живеещи в Испания, призоваваме ви да станете част от нас, от "RED FORCE Spain" и заедно да бъдем съпричастни към червената магия. Нека се обединим от всички кътчета на Испания в името на единствената българска спортна марка... ЦСКА. Нека припомним заедно на испанците от къде са излезли до ден днешен легендите в Испания... Стоичков, Пенев, Трифон и Мартин Петров. Нека всички заедно и обединени прославим още веднъж името на ЦСКА и България в Европа.

За нас ще бъде чест да станеш част от нас, защото НЯМА КОЙ ДА СПРЕ ЕДИНЕН СЕКТОР Г!

ОЧАКВАМЕ ВИ В ИМЕТО НА ЦСКА!!!