Момчил Цветанов: Славия вече забрави еуфорията след успеха над Левски (ВИДЕО)

четвъртък, 5 юли 2018 г. | Прочетена: 369974
Автор:
Момчил Цветанов
Момчил Цветанов
Принт Свали PDF
- Аа +

Роденият в Плевен талант засегна редица интересни теми


Преди финала за Суперкупата между Лудогорец и Славия, полузащитникът на столичани Момчил Цветанов даде интервю за LIVESPORT.BG. Роденият в Плевен талант засегна редица теми, сред които предстоящия важен двубой с шампионите и завръщането на "белите" в Европа.

 

Малкия Шивач: Едно време не ме слушаше главата (ВИДЕО)

 

"Подготвихме се доста добре и щабът направи всичко по силите си, за да се подготвим за предстоящия сблъсък и за Лига Европа. Вече забравихме еуфорията от финала за Купата срещу Левски. Много хора говореха, че сме имали късмет, но всичко стана с огромно себераздаване, с доза шанс и с футболни достойнства. За мача за Суперкупата се надявам да играем тактически правилно. Лудогорец е недостижим през последните 6-7 години и притежава топ футболисти, но се надявам, че ще имаме нужния късмет и ще ги затрудним", заяви Цветанов.

 

"Надявам се Славия да поднесе изненадата в Европа, която феновете очакват толкова отдавна. Мога да кажа, че сме готови, но да не прескачаме събитията. Нека да мине мачът утре, а след това ще мислим за 12-и, 19-и и т.н. Противникът (Илвес Тампере от Финландия - б.р.), който ни се падна, не е възможно най-добрият за нас, защото играе вече първенство и мачът там ще е на изкуствен терен. Но аз мога да се подпиша, че сме по-добрият отбор от тях. Те са високи, здрави, блъскат... При нас има доста технични футболисти и чисто тактически и футболно сме по-добри от тях."