Лудогорец с генерална репетиция за Байер Леверкузен

петък, 14 септември 2018 г. | Прочетена: 244381
Автор:
Лудогорец - Торпедо, Густаво Кампаняро
Лудогорец - Торпедо, Густаво Кампаняро
Принт Свали PDF
- Аа +

Шампионите посрещат Верея в Разград 


Лудогорец посреща Верея в мач от 8-и кръг на Първа лига. Двубоят е дни преди старта на мачовете от груповата фаза на Лига Ев­ропа. На 20 септември (четвъртък) разградчани са домакини на Леверкузен (22:00 час). С оглед многото пробле­ми при заралии и факта, че все още нямат вкаран гол от началото на кампанията, ор­лите са амбицирани да загре­ят за Байер с разгромна побе­да. В трите си домакинства досега на Верея Лудогорец за­писа три успеха, като вкара общо 12 гола, средно по 4 на мача. В срещите преди пауза­та зелените най-после се събу­диха и преодоляха головата си немощ. Те отбелязаха 7 по­падения в домакинствата си на Торпедо Кутаиси и Дунав Русе.

 

Главният мениджър на домакините Пауло Аутуори е решил да даде почивка на ня­кои от титулярите си. Това са основно футболистите, ангажирани с различните на­ционални отбори по време на паузата, когато орлите полу­чиха цели 6 дни почивка. На пейката днес ще останат Клаудиу Кешерю, Яцек Горалски и Антон Недялков. Послед­ният се контузи при успеха над Дунав в предишния кръг и отпадна от селекцията на България. Аутуори няма да рискува включването му, за да ги запази за Леверкузен. В сре­дата на терена дебют до ка­питана Дяков се очаква да за­пише Мей Махлангу. Нацио­налът на ЮАР бе привлечен наскоро от Динамо Букурещ. Той и бразилецът Брандао все още не са записали минути.

 

Аутуори е имал разговор с играчите мачът с Верея да не се подценява с оглед предсто­ящия сблъсък с Леверкузен, кой­то в събота гостува на Байерн. Мачът на "Алианц Арена" ще бъде изгледан на жи­во от човек на разградчани.

 

ЛУДОГОРЕЦ - ВЕРЕЯ

ЛУДОГОРЕЦ - ВЕРЕЯ

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Моци, Терзиев, Натанаел, Дяков, Махлангу, Марселиньо, Лукоки, Вандерсон, Шверчок

ВЕРЕЯ: Георгиев, Ахмед, Иванов, Йоргенсен, Курупис, Ндомбу, Тевия, Танев, Малек, Вошурович, Огнянов

Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 20:00 часа