Лудогорец на път да направи сериозен трансферен удар!

вторник, 12 февруари 2019 г. | 18:25 Прочетена: 14997
Автор:
Мавис Чибота
Мавис Чибота
Принт Свали PDF
- Аа +

Мавис Чибота вече води преговори с шампионите


Шампионът Лудогорец е на крачка от много сериозен трансфер. От вчера при "орлите" в България е конгоанското крило Мавис Чибота, съобщиха колегите от Sportal.bg. Голмайсторът на израелското първенство през този сезон пристигна в София със своя агент Давид Духан, за да води финални разговори с ръководството на седемкратните шампиони на Първа лига. Това се случи само ден, след като вкара два гола за Бней Йехуда при успеха с 4:0 над Апоел Хадера в мач от 22-ия кръг.

 

Той ще остане у нас до сряда, като почти сигурно ще подпише предварителен договор с Лудогорец. Дори и да бъде привлечен бързакът, той няма да бъде на разположение на Антони Здравков през тази пролет. Причината затова е, че двата клуба са се разбрали, той да се върне в Израел, където ще довърши сезона със сегашния си отбор, като ще се присъедини към "орлите" от лятото.

 

Тимът от Разград трябва да плати около 800 000 евро на израелския Бней Йехуда, където Чибота се състезава на този етап, но 50 % от тази сума трябва да влезе в касите на бившия му тим Макаби Тел Авив.