ЛОКОМОТИВ ДРЯНОВО ВДИГНА КУПАТА

четвъртък, 25 май 2017 г. | Прочетена: 1123027
Автор:
Локомотив Дряново
Локомотив Дряново
Принт Свали PDF
- Аа +

Локомотивци изиграха по шампионски последния си мач в Областната група по футбол


Локомотивци изиграха по шампионски последния си мач в Областната група по футбол. В истинско голово шоу „Локомотив“ Дряново победи с 10:5 отборът на ФК "Стрела" село Шумата.


Нашите момчета спечелиха заслужено първото място в първенството на " А" ОФГ област Габрово и са новият член на Северозападната "В" група - Трета дивизия, заяви старши треньора Иван Шипкалиев. Председателят на Областния съвет на БФС Габрово Георги Трендафилов връчи купата на шампионите! Отборът на ФК "Стрела" Шумата пък заслужи купа за феърплей, като най-коректен отбор в първенството.
Локомотив Дряново
Локомотив Дряново
 

 

На второ място в Областната футболна група при мъжете се класира „Янтра 1919“ от Габрово, а „Чардафон 1919“ също от Габрово е трети.


Ръководството на ФК "Локомотив" Дряново благодари на всички партньори, спонсори и медии, които помагат за развитието на детско-юношеската школа и футболния клуб. Заложената програма за развитието на клуба предвижда на есен да има футболисти в пет възрастови групи при децата – Футбол – 5 , Футбол – 7, Футбол – 9, Деца и Юноши старша възраст.


В най-скоро време предстои и среща между Управителния съвет на ФК „Локомотив“ Дряново с кмета и ръководството на Общината, за да се обсъди участието на Детско-юношеската школа и мъжкия представителен отбор на дряновските железничари за сезон 2017-2018 в третия ешелон на българския футбол, заяви президента на клуба - Тодор Георгиев.