ЛОКО Дряново откри с водосвет пролетния сезон (СНИМКА)

сряда, 15 февруари 2017 г. | Прочетена: 1402185
Автор:
Локомотив Дряново
Локомотив Дряново
Принт Свали PDF
- Аа +

През месец април Локомотив Дряново ще бъде домакин на великденски детски футболен турнир


ФК „Локомотив 1927” Дряново откри с водосвет новия пролетен сезон. Вчера на стадион “Локомотив” в гр. Дряново, отец Йоан благослови футболистите и треньорите от детско-юношеската школа и представителния отбор на местния Локомотив. Спортно-техническият щаб и ръководството на клуба поставиха целите пред гарнитурите и пожелаха успех на момчетата.
Локомотив Дряново
Локомотив Дряново


Също така бе представена и новата екипировка на децата от футбол 9, родени през 2005 година. Тя включва два чифта официални екипи(черно и бяло, черно и червено), калци и комплект официален анцуг. Екипировката е на испанската фирма JOMA, която облича българския национален отбор по футбол и е осигурена благодарение на г-н Александър Александров - президент на корпорация “Развитие” .


През месец април Локомотив Дряново ще бъде домакин на великденски детски футболен турнир. В него участие ще вземат 16 отбора от страната и региона. Децата ще премерят сили във футбол 5 и футбол 9, а децата на Локомотив от футбол 7 ще участват в пролетния турнир в гр. Трявна, който ще се състои по същото време. Ръководството на Локомотив Дряново беше категорично, че целта пред представителния отбор е запазване на 1-вото място в крайното класиране на “А” областна група и завръщане в трета лига на българския футбол. За целта в отборът се завърна дряновския талант Георги Боболов и осигури услугите на техничният футболист и голмайстор Ивайло Илиев – /Джо/. Локомотив Дряново планира и да изиграе пет контроли преди първия официален мач за пролетния сезон, заяви старши треньора Иван Шипкалив.

На 4 и 5 февруари в събота и неделя се проведе първото заседание за 2017година на Управителния съвет на ФК "Локомотив 1927"Дряново. На него присъстваха Тодор Георгиев­­­­ председател на УС , Христо Янков - зам. председател на УС , Марин Маринов и Николай Цанков членове на УС и директорът на ДЮШ Пламен Обрешков. По уважителни причини отсъства Станислав Генчев - член на УС , който бе включен в конферентна връзка, като бе запознат с темите и подкрепи точките в заседанието.