Левски с важна информация към феновете си

вторник, 12 февруари 2019 г. | 15:51 Прочетена: 15958
Автор:
Феновете на Левски
Феновете на Левски
Принт Свали PDF
- Аа +

"Сините" пуснаха в продажба билетите за мача с Локо Пловдив


Левски пусна в предварителна продажба билетите за мача с Локомотив Пловдив от 21-ия кръг на Първа лига. Срещата с пловдивчани на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ е насрочена на 17-и февруари (неделя) от 17:30 часа.

 

Ето съобщението от Левски без редакторска намеса:


"Уважаеми привърженици,

билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на Локомотив Пловдив от 21-ви кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

 

В деня на мача (17.02.) билети ще се продават на касите пред Сектор "STRABAG" и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

 

.Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.