Крушарски предава: В Буенос Айрес е страшно

вторник, 27 ноември 2018 г. | Прочетена: 129086
Автор:
Христо Крушарски
Христо Крушарски
Принт Свали PDF
- Аа +

Той много искаше да гледа двубоя на живо, но вчера зами­на за Мендоса


Собственикът на Поко (Пд) Христо Кру­шарски попадна в епицентъра на фут­болно събитие номер едно за отминалата седмица. След поре­дицата от срещи в Абу Даби бизнесме­нът се завърна в Аржентина в неделя, когато се очакваше да се играе реванша от инала за Копа Либертадорес между Бока Хуниорс и Ривър Плейт, който бе отло­жен заради ексцесии­те в събота. Впослед­ствие той отново бе отменен.

 

„Тук е страшно. Всички говорят само за това. Емоциите са завладели всички и навсякъде се комен­тира кога и как тряб­ва да се играе този мач. Полицаи има из целия град. Първо се говореше, че мачът ще е другата седмица, но последно май ще го играят на 8 декември" , разказа за „Меридиан Мач" Кру­шарски от Буенос Ай­рес. Той много искаше да гледа двубоя на живо, но вчера зами­на за Мендоса, къде­то е фабриката му за противоградни раке­ти.

 

Босът на „черно-белите" не е могъл да проследи двубоя с Лудогорец, защото в същото време е ле­тял, но се зарадва на отзивите за добрата игра на момчетата на Бруно Акрапович. Той обяви, че ще ги наг­ради за представяне­то и ще направи всич­ко възможно да ги мо­тивира на максимум преди градското дер­би с Ботев (Пд) след­ващия вторник.

 

В същото време ме­морандума за сътруд­ничество с бразилс­кия Крузейро вече дава конкретни резул­тати. На гости на клу­ба от Бело Оризонте е помощник-треньорът на Бруно Акрапо­вич Желимир Теркеш, който освен, че ще се учи от работата в юж­ноамериканския гранд, ще търси и зимни попълнения.

 

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164