Краси Костов: Добра точка за Ботев Вр

петък, 15 март 2019 г. | 20:28 Прочетена: 9388
Автор:
Краси Костов
Краси Костов
Принт Свали PDF
- Аа +

Тодор Неделев е един от най-добрите футболисти у нас, доказва се във всеки мач


Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов беше логичният избор за Играч на мача при 1:1 срещу Ботев Пловдив в Коматево, след като спаси дузпа на Тодор Неделев през втората част.

 

Стражът отчете, че предвид развитието на мача – стартирал с гол за врачани, преминал през бързо изравняване и натиск на „жълто-черните”, за да се стигне до изгонването на Мариян Иванов и въпросния наказателен удар – равенството е позитивен резултат за Ботев Враца.

 

„С оглед развитието на мача точката за нас е много добър резултат. Стартът беше добър, имахме шансът да поведем, но не успяхме да задържим преднината. Бързо ни изравниха, после имаше спад в играта ни, така че точката е добра за нас”, коментира 24-годишният Костов.

 

„Може би просто още се радвахме, че сме отбелязали и допуснахме пред нашата врата ситуация, от която Ботев веднага изравни. Може би е това.”

 

„Тодор Неделев е един от най-добрите футболисти у нас, доказва се във всеки мач. Радвам се, че успях да спася дузпата. Щом съдията е преценил да отсъди дузпа, значи има такава”, допълни Костов.