Коби Брайънт няма да стане партньор с Леброн Джеймс

сряда, 3 октомври 2018 г. | Прочетена: 218988
Автор:
Коби Брайънт
Коби Брайънт
Принт Свали PDF
- Аа +

Двете звезди няма да са редом един до друг 


Коби Брайънт няма да застане редом до ЛеБрон Джеймс, като в случая не става дума за така обсъжданото евентуално завръщане на легендата на терена, а за подобен сценарий на филмовата площадка. След като официално стана ясно, че Краля ще играе главната роля в продължението на култовата лента “Космически забивки”, името на Брайънт веднага бе посочено като вариант за негов екранен партньор.

 

“Да бъда пред камерата никога не е било нещо, което да ме вълнува. Никога. Предпочитам да бъда от другата страна”, коментира Коби, който спечели “Оскар” за късометражното си творение “Скъпи баскетбол”, отхвърляйки категорично възможността за актьорска кариера.

 

“Чувствам се добре. Харесва ми това, което правя сега. Записвам подкасти, подготвям анимационен сериал, предстоят няколко книги. Забавлявам се и мога да контролирам програмата и времето си сам. Мога да тренирам дъщеря ми, да гледам всички волейболни мачове на по-голямата ми дъщеря. Сутрин ги оставям на училище и ги взимам следобед”, продължава Коби, цитиран от Access Online.

 

“Нямам абсолютно никакво желание и намерение да играя баскетбол. Нулево”, завършва той.

 

ТОП за деня