Клоп се оплака от играта на Бърнли

четвъртък, 6 декември 2018 г. | Прочетена: 115131
Автор:
Юрген Клоп
Юрген Клоп
Принт Свали PDF
- Аа +

"Имаше доста сблъсъци по терена и повечето бяха в рамките на нормалното. но да се плъзнеш шест-седем ярда, на това трябва да се сложи край"


Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се оплака от грубите влизания на играчите на Бърнли при успеха на неговия тим с 3:1 на “Търф Моор” в сряда. Наставникът сподели, че се е говорил със съдиите, които не са му обърнали внимание и така се стигна до контузията на Джо Гомес.

"Сигурен съм, че няма да си спечеля много приятели, но това не е моя работа. Още след първото грубо влизане, не знам кой го направи, но се плъзна шест-седем ярда преди да избие топката, казах на съдията “знам, че това не е фаул, но трябва да предупредиш играчите, че не могат да правят такива неща”. Да, той играе с топката, но се получава ефектът на боулинга и след това удря крака и на играча. Знам, че хората харесват такива влизания, но заради това сега Джо Гомес е контузен и вероятно ще отсъства дълго. Не знаем точно колко зле е положението. Изпратихме го вкъщи и мога да потвърдя, че травмата е в глезена”, заяви Клоп.

“Съперникът искаше да бъде агресивен и агресията е част от играта. Но понякога има нужда някой да каже “по-внимателно”. Имаше доста сблъсъци по терена и повечето бяха в рамките на нормалното. но да се плъзнеш шест-седем ярда, на това трябва да се сложи край. Всеки иска да побеждава, но има различни начини да го прави. Някой трябва да определи границата кое е нормално и кое не”, допълни германецът.
 
®Livesport.bg /