Киро Скалата и Данчо Йовчев в силова надпревара (ВИДЕО)

петък, 3 август 2018 г. | Прочетена: 319982
Автор:
Йордан Йовчев и Киро Скалата
Йордан Йовчев и Киро Скалата
Принт Свали PDF
- Аа +

Демонстрации по стрийт фитнес от шампиони и специалното участие на олимпийския шампион Йордан Йовчев ще бъдат на 4 август от 16 00 часа в Пловдив,Аква Парк Санкт Петербург


Новото предизвикателство за малки и големи, момичета и момчета в пътуващото шоу "Крале на Силата" е съзтезание за максимален брой кофички и набирания. Демонстрации по стрийт фитнес от шампиони и специалното участие на олимпийския шампион Йордан Йовчев ще бъдат на 4 август от 16 00 часа в Пловдив,Аква Парк Санкт Петербург.

Очакват ви много награди,веселие и спомени запечатани от камерата на Фитнес Мания.

Силовото шоу „Крале на силата” е първото по рода си представление в България с 20 годишна история. Продукта продуциран от Кирил Вълчев -Скалата е събирал хиляди млади хора по площади, читалища ,спортни зали и клубове e популяризиран от ТВ Шоуто Фитнес Мания. През годините много от последователите и феновете днес са шампиони по силови спотове,модели,артисти и треньори .Тази идея обединява почитателите на силовите и бойните спортове,тя разкрива на подрастващите чрез участие на популярни шампиони,удоволствието и ефекта от упражненията с тежести. Под формата на състезание с награди за всеки може да се качи на сцената и да изпробва силите си. Шоуто се разнообразява от музикална и танцова програма и се финансира от рекламодатели и е с вход свободен .

Събитието е подкрепено от сериозен PR и широк медиен отзвук в електронните и печатни медий. Медийните партньори са екшън телевизия B1В,TV 1,Livesport.bg,Traffic News и списание “Мускули и фитнес” .
 
®Livesport.bg /

ТОП за деня