Капитанът на Левски: Уверили са ни, че всичко ще е наред

събота, 9 февруари 2019 г. | 21:05 Прочетена: 20529
Автор:
Локомотив Пловдив - Левски, Иван Горанов
Локомотив Пловдив - Левски, Иван Горанов
Принт Свали PDF
- Аа +

Страхотен колектив сме, заяви Иван Горанов


Капитанът на Левски Иван Горанов заяви, че колективът в отбора е страхотен. Той уточни, че са получили уверение, че всичко ще бъде наред със забавените им заплати. Футболистът говори пред медиите при стистигането в София от лагера, в Кипър.

 

„В момента между нас футболистите всичко е наред, има добра атмосфера. Има добра енергия и мислим само как да започнем първенството. Уверили са ни, че всичко ще бъде наред“.

 

„Подкрепяме се във всеки един момент. В такива ситуации отборът трябва да е силен и да е колектив. Заедно трябва да излезем от такива ситуации, сплотени сме, стараем се и искаме да сме в най-добро състояние за първенството. Колективът е на добро ниво, по-добро от миналата година. Райнов и Божинов са много добри футболисти, с характер и ще помогнат много на отбора.

 

Той говори и за старанието, което показват всички негови съотборници, включително и чужденците. Според него, няма никой в състава, който да не се раздава на максимална степен и това си личало в ежедневните тренировки.

 

Според мен, независимо дали си българин или чужденец, трябва да играеш със сърце. Българските футболисти знаят, че Левски е велик клуб и трябва да се играе по-различно за Левски. Не мога да кажа нищо за никой от моите съотборници, всички тренират, раздават се и се стараят“, сподели Горанов.