Каменица Фен Купа 2017 сбъдва мечтите на футболните фенове

четвъртък, 20 април 2017 г. | Прочетена: 1214931
Автор:
Каменица Фен Купа 2017
Каменица Фен Купа 2017
Принт Свали PDF
- Аа +

За 15-та поредна година най-големият и вълнуващ футболен турнир за приятели в България, Kamenitza Фен Купа, ще превърне лятото в серия от незабравими футболни емоции


Това беше оповестено днес на специална пресконференция в присъствието на множество приятели и партньори на турнира, в новооткрития магазин Joma, на бул. Витоша 118. Сред официалните гости бяха знаменитите футболни ветерани Велислав Вуцов, Викторио Павлов, селекционер на юношеския национален отбор до 16 години, Владимир Иванов, старши треньор на „Славия“, Румен Вълков, президент на аматьорската футболна лига и член на изп. ком. на БФС, Христо Йовов - Бижутера, бивш футболист на „Левски“, и Ваня Джаферович, бивш футболист и капитан на „Берое“.
Каменица Фен Купа 2017
Каменица Фен Купа 2017
В рамките на събитието стана ясно, че основните промени за този сезон са нова игрова схема с 10 регионални полуфинала и нова голяма награда. Първият полуфинален кръг ще се проведе в Стара Загора. Там ще премерят сили тимовете от Стара Загора и Сливен. Тъй като този сезон турнирът се провежда под мотото “Без капка фалш”, организаторите са решили да дадат думата на участниците и да позволят на националните шампиони сами да изберат кой техен любим футболен отбор в рамките на Европа искат да гледат на живо. Турнирът няма да изневери на традициите си и отново ще облече с професионални футболни екипи Joma всички отбори, преминали успешно през квалификационната фаза. Тази година обаче качеството на екипите ще е на още по-високо ниво и по нищо няма да отстъпва на екипите на професионалните отбори от А група.

Регистрациите за най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България вече са отворени за всички области. Желаещите да участват могат да регистрират своите тимове в сайта на турнира www.fancup.kamenitza.bg.