Какво ще стане с две ЦСКА-та в елита? (ВИДЕО)

петък, 14 септември 2018 г. | Прочетена: 251348
Автор:
ЦСКА 1948
ЦСКА 1948
Принт Свали PDF
- Аа +

ЦСКА трябва да бъде позициониран не само медийно, но и обществено-политически


Николай Дончев – бившият административен директор на ЦСКА, гостува в предаванета "На ринга" с водещ Филип Петрунов. Той коментира ситуацията в "червения" клуб, като се спря на редица интересни теми. Една от тях бе разделението на "армейците" на два лагера - ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

 

"Възможно най-бързо трябва да се създаде платформа, чрез която ЦСКА да бъде позициониран не само медийно, но и обществено-политически. Ще дойде един момент, в който т.н. "авиатори" ще влязат в Първа лига. Имат мощна компания зад гърба си и рано или късно ще ги добутат.

 

Обръщате ли внимание колко са активни, въпреки че нямат никаква публика? Но никой не знае какво ще стане утре. Дотогава трябва така да сме стабилизирали състоянието на ЦСКА-София, че да няма никакви коментира кой кой е.

 

 

Друг е въпрост дали няма да има генерално решение, ако влязат и те. Ако и двата отбора са в елита, ще е много конфузно. Това се знае от всички. Няма да е приятно да има две ЦСКА-та в Първа лига.

 

На "Армията" няма стратегия. Има сериозен собственик и сериозно ръководство, но клубът в момента е на автопилот в позиционирането към спортната общественост, феновете и към това, което трябва да се случва.

 

Нещата не стават от днес за утре. Създаването на визия и генерална платформа за печеленето на повече деца за фенове днес е свързано с приходите на клуба след 10 години. Това е финансов план. Ако утре трибуните останат празни, какво правим? Радвам се на децата с фланелки на ЦСКА и това е бъдещето на клуба", категоричен е Дончев.