Каква е истината около казуса Бербатов в ЦСКА? (ВИДЕО)

петък, 15 март 2019 г. | 18:31 Прочетена: 9816
Автор:
Димитър Бербатов
Димитър Бербатов
Принт Свали PDF
- Аа +

Познавам го лично и ви казвам - неговите изисквания далеч надвишават нивото на българското първенство


Работната седмица завърши с ударно издание на предаването "На ринга". В студиото на Livesport.bg гостува Гаврил Димитров, заместник председател на сдружението "Червени сърца".

 

Той говори по много теми около "армейците" и разкри интересни подробности около казуса със завръщането на Димитър Бербатов в Борисовата градина.

 

"Ще ви изнеса информация от вътрешността. Към Бербатов има отправено запитване дали евентуално би желал да се завърне, но няма отговор от негова страна. Моят добър приятел Емил Данчев казва, че мълчанието на Димитър е достатъчно добър отговор", заяви Димитров.

 

В този момент водещият Филип Петрунов заяви, че неговата информация е доста по-различна. "Бербатов е искал да играе в ЦСКА, но на отбора не му трябва футболист като него", каза Филип.

 

"Това са клюки. Познавам го лично и ви казвам - неговите изисквания далеч надвишават нивото на българското първенство. Бербатов не може да помогне с нищо на ЦСКА. На тоя етап няма масто в отбора. Първа лига не подхожда на нивото му. Той не е поканен, а само зададен въпрос дали има желание да се завърне на терена.

 

Неговата фигура е твърде голяма и ще привлече много сериозно внимание. Това е стратегическият ход, а не да прави ЦСКА шампион. Отборът е от 11 човека и има трима съдии срещу ЦСКА. Не го забравяйте", добави Димитров и заяви, че съдията Николай Йорданов няма "един нормално свирен мач срещу ЦСКА".

 

Накрая стана дума и за напускането на Павел Колев на БФС, за да поеме ръководна роля в Левски. Според заместник председател на сдружението "Червени сърца" той е бил единственият човек във федерацията, който разбира от футбол, стратегия и мениджмънт.

 

"Ние сме като слепци и водени от слепци. Притеснен съм много сериозно. Важно е бъдещето на футбола ни, а не днес. Днес ще оцелеем, но е важно какво правим занапред."