ИЗВЪНРЕДНО: Васил Божков без акции в Левски (ВИДЕО)

четвъртък, 28 февруари 2019 г. | 16:44 Прочетена: 39774
Автор:
Васил Божков
Васил Божков
Принт Свали PDF
- Аа +

Той ще бъде спонсор на "сините", уточни Крум Савов


Какво се случва с Левски? Собственикът на медията ни Лъчезар Николов-Чезари, главният редактор Крум Савов и Филип Петрунов коментираха в студиото „На Ринга“, темата около собствеността на „сините“.

 

ВИЖТЕ СТУДИОТО НИ ТУК!

 

„Васил Божков доказа и с отбора, който дори не му беше на сърцето, по чисто търговски причини, когато бе собственик на ЦСКА, стана шампион на България.

 

Ако по чисто футболни и спортно-технически причини, Божков с финансите, Павел Колев е започнал малко по-малко да променя, в рамките на една, две години може да се изгради добър отбор. Ако още тази година Левски стане шампион ще приема, че не е поради мениджърските качества на Васил Божков, а по някакви други, не спортни, а политическо-стратегически причини-власт. Тази година, по чисто футболни причини, най-гогично е Лудогорец да стане шампион. Това е моето мнение“, сподели Крум Савов.

 

„Васил Божков ще се заеме сериозно с тази работа. Аз и преди го казах, че не е никак добре този човек да ти е насреща-опонент. Първо разполага с финанси, минал е по този път. Огромно влияние във Футболния съюз. Знае как става и как се работи със съдии, което не ме прави по-малко цесекар. И аз съжалявам, че такива хора, но се радвам, че Гриша Ганчев е в ЦСКА. Но съжалявам, че такива хора не са в ЦСКА“, каза Чезари.

 

„От много вътрешни хора знам, че Васил Божков няма да вземе акциите в Левски. Той няма да ги придобие като едноличен собственик. Ще ги остави в клуба и, ще бъде спонсор, рекламодател, благодетел, но акциите няма да ги вземе. Информацията ми е достоверна.

 

Аз смятам, че и по личностни причини през Левски, ЦСКА и Лудогорец тези могъщи личности в живот и среда си мерят и егото. Съревновават си и и на икономическия фронт. Гриша Ганчев си създаде двама изключително сериозни опонанти, които по между си имат, значителномного търпимост общи пътища и разбирателства.

 

Докато Ганчев е в сериозно противоборство и с двамата. И ако те си обединят възможностите и силите за вас „армейците“ ми се струва, че ще настъпят много трудни моменти“, коментира Крум Савов.