ИЗВЪНРЕДНО: Нестор Ел Маестро не иска да разтрогне с ЦСКА

петък, 22 февруари 2019 г. | Прочетена: 44181
Автор:
Нестор Ел Маестро
Нестор Ел Маестро
Принт Свали PDF
- Аа +

Проблемът не е точно в парите. Иска извинение


Нестор Ел Маестро все още се води официално треньор на ЦСКА. Сърбинът не е разтрогнал договора си с „червените” и на книга новият наставник Любослав Пенев се води помощник.

 

Веднага тръгна слухът, че босовете на клуба не са изплатили на Нестор неустойката за прекратяване на договора му.

 

Според информация на БЛИЦ обаче проблемът не е точно в парите. Ел Маестро обявил, че е обиден на хора от ръководството, които си позволили да коментират публично работата му в ЦСКА. Някои от тях заявили, че заради слаби резултати се стигнало до рокадата. Нестор се жегнал от тези думи и се заинатил като магаре на мост, че няма да разтрогне договора си, докато не му се извинят официално.

 

Имало и още две причини той да упорства, но не е ясно точно за какво става въпрос.

 

Под сурдинка се говори, че чакал неизплатена премия, които била „забравена” и не е включена в неустойката му. Не идело обаче реч за голяма сума, което нямало да е проблем за шефовете на ЦСКА да му изплатят парите.

 

В момента Ел Маестро е в Сърбия, но запознати твърдят, че днес той трябва да се завърне в София за заключителни разговори на четири очи. Или в най-лошия случай да се чуе по телефона с босовете и след това по факс да прати подписа си, че е съгласен договорът му да бъде прекратен.

 

В ЦСКА искат казусът да бъде разрешен до края на деня, за да може Любо Пенев да се води официално треньор на отбора за мача с Левски в неделя, който стартира в 13 часа на Националния стадион.

 

Ако обаче и днес няма споразумение, разрешаването на проблема ще бъде отложено за следващата седмица.

 

Мълва от Сърбия пък гласи, че Нестор бил готов да се жалва в УЕФА.