Иван Василев: Има хора, които настояват да затрият Локо

сряда, 9 януари 2019 г. | Прочетена: 113369
Автор:
Иван Василев
Иван Василев
Принт Свали PDF
- Аа +

Много слаба година записахме, заяви босът на Локо София


Собственикът на столичния Локомотив Иван Василев не спести критиката на никого в клуба, по време на официалната си пресконференция днес.

 

Бизнесменът подчерта, че не е никак лесно да се издържа футболен клуб в страната, като заяви, че му е дошло до гуша от играчи, които не желаят да се раздават за Локомотив, както и от определени хора, които настояват клубът да бъде "затрит":

 

"Много слаба година записахме. Бяхме под всякаква критика. Да си кажем веднъж истината в очите. Аз съм против тук да идват футболисти, които просто да правят име, да ги изграждаме, след което да напускат в произволна посока.

 

Решихме да се разделим с някои момчета, които уж са големи локомотивци, но у тях отдавна го няма локомотивския дух. Няма смисъл да стоят. Гнили ябълки и мъртви души не са това, от което се нуждае Локомотив.

 

Има хора, които се опитват да затрият клуба. Не спират в тези си опити. Искам да им кажа да дойдат на първи юни и да се разберем. Ще им дам клуба, ако толкова го искат. Ние сме най-чистият футболен клуб в България. Нямаме стотинка задължение към институциите или пък към футболисти и агенти. Това никога не е било при нас, откакто съм начело.

 

Не е лесно. Аз също съм работник. Не съм тузар и тежкар. Работя, за да се случват нещата. Но трябва да виждам, че се отговаря със същото", каза Василев.