Имаше ли стимул Балъков да прецака ЦСКА? /ВИДЕО/

понеделник, 11 март 2019 г. | 16:43 Прочетена: 15449
Автор:
Красимир Балъков
Красимир Балъков
Принт Свали PDF
- Аа +

Коментари около теориите на конспирациите в предаването "На ринга"


В предаването "На ринга" по Livesport.bg  и канала You Tube Филип Петрунов, Лъчезар Николов и Крум Савов засегнаха и някои традиционни слухове около дадени срещи в първенството. Имаше сериозна активност в чата на предаването.
 
 
Имаше очаквани закачки дали Етър и Красимир Балъков са имали голям стимул да прецакат ЦСКА за титлата и да им вземат точки във Велико Търново. В крайна сметка се прие за нормално, че ЦСКА може спокойно да победи "виолетовите". 
 
 
 
Теориите на консирациите продължиха чрез зрителски въпроси в чата. Балъков, ЦСКА, Лудогорец, Нова телевизия... От друга страна пък Крум Савов подчерта чудесното съдийство във важни мачове в този кръг.
 
 
Филип използва ефира да каже в аванс и разширения състав на националния ни отбор за мача с Черна гора.
 
 
Коментирана тема също бяха качествата на новия голамайстор на ЦСКА Али Соу и дали наистина разполага със сериозна класа. "Това ще се разбере в мачоветете с Левски и Лудогорец. А Любо Пенев със сигурност ще поиска селекция през лятото", каза Лъчезар.
 
 
Крум пък е на мнение, че засега няма голямо израстване на ЦСКА при Любослав Пенев и е още рано да се говори за подобно нещо. 
 
 
Стана въпрос и за изказване на Ангел Петричев, че Лудогорец бил по-голям дразнител за Левски от ЦСКА, заради броя на зрителите на "Герена". "При същите обстоятелства за мач между ЦСКА и Лудогорец, публиката ще е също толкова", каза Филип Петрунов. 
 
 
 След това отново настана спор защо на "Армията" публиката е малко в момента. В същото време при гостуванията на ЦСКА в провинцията стадионите са пълни.
 
 
"Специално за Купата, в директен двубой срещу Лудогорец ЦСКА твърдо има шанс", отговори Чезари на зрителски въпрос. Той отново подчерта, че специално за първенството още нищо не може да се прогнозира - пет точки не са толкова много.
 

ТОП за деня