Има ли шанс в Европа Лудогорец /ВИДЕО/

понеделник, 11 март 2019 г. | 17:25 Прочетена: 16059
Автор:
Лудогорец - Козмин Моци и Светослав Дяков
Лудогорец - Козмин Моци и Светослав Дяков
Принт Свали PDF
- Аа +

ЦСКА и Левски не са на нивото на Вадуц, коментираха в "На ринга"


Какви са шансовете на Лудогорец, а и на другите ни водещи отбори в Европа с тези състави, които имат в момента?

 

Една от сериозно дискутираните теми в предаването "На ринга" по Livesport.bg, с водещ Филип Петрунов и гости Крум Савов и Лъчезар Николов;.

 

"Има доста изхабени вече играчи в тима на Лудогорец, както и някои като Ренан и Натанел, които със сигурност ще напуснат. Вече се прави и нова селекция, така че в известна степен имат шансове", коментира Крум Савов.

 

Той добави, че ЦСКА и Левски били до Вадуц, което не бе прието от Лъчезар Николов. "Първо Левски отпадна случайно точно от Вадуц, а съдиите попречиха на ЦСКа срещу Копенхаген", каза той. Отбелязана бе и добрата игра на вратаря Черниаускас през пролетта.

 

"Ел Маестро не беше за ЦСКА. Той идва от съвсем друга футболна страна, от други нрави. При нас нещата са емоционални, правят се и грешки в селекциите. Нашата каша по балкански не беше за него", каза Лъчезар Николов.

 

"Познавайки Любослав Пенев, който е страшно перде, той ще вложи всичко, за да има успехи ЦСКА. В същото време Гриша Ганчев в един момент ще трябва да даде обяснение пред публиката на ЦСКА, ако успехите продължават да не идват", коментира още Чезари.

 

Що се отнася до провалената дискусия между Георги Атанасов и Пепи Димитров - Атанасов е посочил лични съображения, за да не участва в предварително уговорения диспут. 

 

"Специално при Любо Пенев - в началото винаги има израстване, но после идва дежурното зацикляне и апатия. Като качества и потенциал Любо е уникален, но в един момент има проблеми като ръководител", каза Крум Савов.

 

Лъчезар пък добави, че винаги е харесвал като футболист Любослав Пенев повече от Христо Стоичков. 

 

Стана дума да бъдат поканени и лидерите на агитките на ЦСКА и Левски. "Няма проблем, стига да се съгладят да дойдат", каза Чезари.

 

"Приличат ли си Солскяер и Стойчо Стоев?...", това бе закачката в края на предаването, анонсирана от Крум Савов. "Винаги за мен е имало сериозна прилика, няма шега", добави Крум. 

 

Коментира се и факта, че никой в крайна сметка не знае какви точно разговори е имало между ЦСКА и Митко Бербатов, затова не трябва да се правят прибързани заключения. 

 

ТОП за деня