Хроника на едно предизвестено равенство /ВИДЕО/

петък, 7 декември 2018 г. | Прочетена: 117389
Автор:
цска - лудогорец
цска - лудогорец
Принт Свали PDF
- Аа +

В предаването "На ринга" - коментар за съдийския гаф на дербито и назначението на Люпко Петрович


Дербито между ЦСКА и Лудогорец бе основна тема на предаването "На ринга" по Livesport.bg и TV1 между водещия Филип Петрунов и неговите гости Кирил Лулев и Владислав Колев.

 

"Хроника на едно предизвестено равенство. Така мога да нарека резултата от мача между ЦСКА и Лудогорец. Играта на червените бе като напоследък - без особен блясък, леко дефанзивна понякога, с много центрирания.

 

За мен основната задача на Николай Йорданов бе да докара мача до хикс. А за двете минути добавено време - това е скандално при тази накъсана игра", каза Владислав Колев.

 

"Да, той си навлече гнева на всички. Този мач можеше и да не завърши. От тези две минути тръгна всичко", добави Филип Петрунов. В студиото всички недоумяваха за това странно решение на съдията. " Вижте в английското първенство колко е добавеното време.

 

Това е реално добавено време в днешния футбол. Основна слабост на нашите съдии е, че ги е страх от реалното добавено време", каза Владислав Колев.

 

"Сигурно е бързал, беше Никулден все пак", подхвърли Филип. А Кирил Лулев добави : "Именно на Никулден Лудогорец се осигури осмата поредна шампионска титла."

 

Очаквано се коментира и назначението на Люпко Петрович в ЦСКА. "Той е стара хиена. А нищо чудно да стане и треньор. Въпреки, че за момента отрича това", коментира Кирил Лулев. Според Филип, самият Ел Маестро усеща, че престоят му в ЦСКА е към края си.

 

"На мен Ел Маестро ми е симпатичен със своето дар слово, интелигентност. Като начин на поведение", добави Лулев. 

 

Владислав Колев изрази съмнение, че на тази възраст Петрович ще иска да става старши-треньор. А в студиото се коментира и защо тази длъжност на консултант не е предложена на Димитър Пенев, а на Петрович.

 

Коментираха се също и искрите, които прехвърчаха между Люпко Петрович и Георги Иванов-Гонзо във връзка с назначението на сърбина на "Българска армия".

 

ТОП за деня