Гореща новина: Ники Михайлов и Валери Божинов стоплиха отношения!

сряда, 7 ноември 2018 г. | Прочетена: {NUM_VIEWS}
Автор:
Принт Свали PDF
- Аа +

Звездите вечеряха заедно в елитен ресторант 


Валери Божинов и Николай Михайлов стоплиха отношенията, съобщиха колегите "Блиц Спорт". Това ясно личи от появилите се в социалната мрежа снимки, разпространени от Биляна Дол и Николета Лозанова. Двете звездни двойки изненадващо се събраха на вечеря, като коментарите на феновете са, че най-вероятно Божинов е решил да почерпи за гола, който вкара за Ботев Враца в неделя при победата с 2:1 над Черно море.

 

Нападателят и настоящата му половинка Биляна седнаха на една маса заедно с Ники Михайлов и Николета Лозанова, която е майка на дъщерята на Валери - Никол. Двете двойки вечеряха в ресторанта на близкия им шеф Петров, който също показа снимки от събирането.

 

От кадрите личи, че вип гостите са си прекарали страхотно. Отскоро Николета и Биляна са почти неразделни и често са забелязвани заедно из столичните молове и кафенета. Докато Божинов има ангажименти с Ботев (Враца), "поверява" сръбската си половинка на бившата си жена.

 

От няколко дни Биляна има и гостенка - нейна приятелка от Сърбия, която също развежда с Николета из София.

 

Не е тайна, че заради размяната на жени Божинов и Николай Михайлов в известен период от време бяха в обтегнати отношения. Преди години ту единият, ту другият, споделяха, че са като братя. Очевидно отново са в близки отношения.

 

Notice: Undefined variable: ogImage in /var/vhosts/cms/cms/system/application/modules/news/controllers/ArticleController.php on line 736

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164