Георги Братоев пропуска световното

понеделник, 23 юли 2018 г. | Прочетена: 339425
Автор:
братя Братоеви
братя Братоеви
Принт Свали PDF
- Аа +

Днес Братоев бе на преглед при известния проф. Дюпон в Париж


Лошите новини не спират за селекционера на България по волейбол за мъже Пламен Константинов. Титулярният разпределител на държавния тим Георги Братоев ще пропусне със сигурност Световното първенство в България и Италия от 9 до 30 септември, заради счупена кост в глезена.

 

Днес Братоев бе на преглед при известния проф. Дюпон в Париж и според неговото експертно мнение, Георги трябва да продължи да ходи с патерици още 30 дни.

 

“Мнението на професор Дюпон, че трябва още 30 дни да ходя с патерици, след това отново ще отида при него на преглед и ще се реши дали да се направи операция или не. Има съвсем малък шанс и да не се стигне до оперативна намеса, но това е много малко вероятно”, заяви Георги Братоев.

 

“Със сигурност ще пропусна Световното първенство. Съжалявам много, но това се реалностите към този момент. По ирония на съдбата ще пропусна трето световно първенство, в което съм имал възможност да участвам, но това е положението. Съжалявам, че няма да мога да помогна на момчетата”, добави Георги Братоев специално за Спортал от Париж.

 

ТОП за деня