ГДБОП прибра спортен шеф за проституция

вторник, 27 ноември 2012 г. | Прочетена: 3394670
Автор:
Росен Чолов (вдясно) бе арестуван от ГДБОП за проституция
Росен Чолов (вдясно) бе арестуван от ГДБОП за проституция
Принт Свали PDF
- Аа +

Босът на федерацията по ръгби Росен Чолов в ареста, след като спецчасти установиха, че подбирал компаньонки на богати българи и чужденци


Бардакът, който разбиха баретите от ГДБОП вчера, се оказа тузарската къща на моделката Ирена Милянкова, известна като метресата на Джаро от култовия скериал "Под прикритие". Сред арестуваните е нейният съпруг Росен Чолов-Чолата, пише вестник "Телеграф".

Антимафиотите, нахлули в модната агенция “FH1”, на място установили, че манекенките заработват допълнително пари като проститутки. Чолата бил адски изненадан, а Милянкова била спокойно по време на акцията на баретите. Топ ченгетата останали изненадани от лукса в тузарската къща в столичния квартал Горна баня.

Ирена Милянкова изгря в култовия сериал "Под прикритие"
Ирена Милянкова изгря в култовия сериал "Под прикритие" Senzacia.net

41-годишният Росен Чолов открай време се изживява като мутра и минава за един от приближените на Красимир Маринов - Големия Маргин, допълват от “БЛИЦ.

Официално се занимавал с подбор на момичета за модната агенция, но всъщност ги набирал за компаньонки, които предлагал на богати българи и чужденци. Сеансите се провеждали в столични хотели, а цената за интимните услуги варирала от 500 до 1000 лв.

 
®Livesport.bg /

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164