Фетел : Няма отказване, искам титла

вторник, 5 март 2019 г. | 22:57 Прочетена: 25070
Автор:
Себастиан Фетел
Себастиан Фетел
Принт Свали PDF
- Аа +

Германецът е пределно мобилизиран с болида на Ферари


Себастиан Фетел изобщо не мисли за отказване и продължава да е отдаден на това да донесе първата титла на Ферари от 2007-а година насам.

 

Германецът бе много близо през миналите два сезона, но след грешки както негови, така и отборни, бе победен и в двата случая от Люис Хамилтън.

 

Сега Скудерията отново изглежда като фаворит в началото на кампанията след силното си представяне на тестовете и Фетел е пределно мобилизиран най-после да зарадва феновете на отбора.

 

В нито един момент не съм мислел да се откажа. Това означава да оставиш всичко и да се предадеш. Аз продължавам да стана световен шампион с Ферари и това е голямата ми цел“ заяви Себ пред „Шпорт Билд“.

 

„За мен ще е невероятно, ако успея да триумфирам с червената кола. Ясно е, че не съм в зората на кариерата си, но все още съм само на 31, така че имам още много време в този спорт.

 

Михаел беше по-голям, когато спечели първата си титла с Ферари, а Люис е с две години по-голям. Изобщо не мисля за отказване, а само как да стана шампион с Ферари“ добави той.

 

ТОП за деня