"Феновете на Левски трябва да си избистрят главите"

вторник, 13 февруари 2018 г. | Прочетена: 463822
Автор:
Левски фенове
Левски фенове
Принт Свали PDF
- Аа +

Не мога да разбера защо не харесват Любо, който е играл преди 25-30 години в ЦСКА


 

"Любослав Пенев и Николай Илиев не са кандидати от ЦСКА и Левски. Те са кандидати за шефове на БФС и искат да изправят българския футбол на крака, защото него го няма изобщо на картата", заяви българският треньор Даниел Христов, който живее и работи в САЩ.

 

Той е на мнение, че тандемът Пенев-Илиев може да стабилизира играта у нас и не разбира защо не получава достатъчно подкрепа.

 

"Феновете на Левски трябва да си избистрят главите. Трябвало да избират между чума и холера, но не разбрах кое е чумата и кое е холерата. В щаба на Любо Пенев е Николай Илиев, който е абсолютна легенда на синия клуб и трява да го уважават. Това, което правят запалянковците, не е правилно", убеден е Христов.

 

"Не мога да разбера защо не харесват Любо, който е играл преди 25-30 години в ЦСКА. Така се е случило. Спортът не е война, а игра и съперниците трябва да се уважават. Давам за пример мача между Дортмунд и Монако, когато бе взривен автобусът на домакините и феновете на гостите бяха приети в домовете на германците.

 

Любо Пенев е бил на работа в ЦСКА, след което в Испания, в Атлетико Мадрид. Сред левскарите няма ли фенове на Атлетико? Левски не е картата от 15 години. Локо Сф, Славия, ЦСКА... Всички имат проблеми. И сега е моментът феновете да се обединят и да бъдат от един отбор - от националния. Само тогава може да се промени историята. Да седнат и да си стиснат ръцете, ако трябва и за 24 часа.

 

Нито съм от Левски, нито съм от ЦСКА. Искам да помогна. Ще посоча за пример Асен Букарев, който е интелигентно момче и има потенциал. Но му казват какво да прави и потенциалът му се губи. Не е съгласен да е кукла на конци. Трябва да разберат, че в Левски има много проблеми. Не може един да иска едно, друг друго и всеки да тегли към себе си."

 

Ето и видео: