Ето как ЦСКА може да се освободи от "желязната хватка" на Лудогорец (ВИДЕО)

петък, 21 декември 2018 г. | Прочетена: 142212
Автор:
Лъчезар Николов, Крум Савов и Филип Петрунов
Лъчезар Николов, Крум Савов и Филип Петрунов
Принт Свали PDF
- Аа +

В студиото на LIVESPORT.BG Лъчезар Николов, Крум Савов и Филип Петрунов схрускаха "железния ключ", под който "орлите" са заключили шампионата ни


Собственикът на LIVESPORT.BG Лъчезар Николов-Чезари показа по време предаването "На Ринга" как "желязната хватка", в която Лудогорец е поставил седем години родния ни шампионат трябва да приключи. Той донесе в студиото един "ръждясал железен ключ" и заедно с Крум Савов и Филип Петрунов показаха как трябва да бъде схрускан.

"Ганчев трябва да разкара "платените тромпетисти" от "Армията", защото тези хора повече му пречат, заблуждават го и го подвеждават. Някои бяха при Лупи, сега са при него. Той ги знае, но очевидно са му удобни. Гриша Ганчев е човек, който може да бие 8:0 ЦСКА, но може да плати и 8 млн.

Фалитът на ЦСКА беше вътрешно партийно дело. "Червените" фенове мълчахме на Лупи, на Титан. Затова стигнахме да тук. В момента в ЦСКА нещата са прости - нуждаем се от малка, но качествена селекция и добър треньор. Люпко Петрович ако иска да влиза във функциите си на треньор, трябва бързо да приключим с Ел Маестро. Имам опасения, че в този вариант Люпко - консултант, Ел Маестро - треньор, могат да се получат противоречия.

"Чисто физически може би Люпко вече не е в кондиция, за да води тренировките", предположи Крум.

"Люпко може да е левскар, но като е дошъл на "Армията" ще се държи като цесекар. Ще седнат с Ганчев, ще обсъдят селекция, отборът да се изправи на крака. Време да счупим "железния ключ, под който сме заключени от Лудогорец. Желязната хватка, в която Лудогорец са хванали българското първенство, трябва да приключи. Гриша Ганчев трябва положи усилия, за да успеем в това начинание. Трябва ни треньор, който да работи със "здрава ръка" и да не допуска разделяне на групите", заяви Чезари.
 
®Livesport.bg /