ЕНИЧАРИ БЕЗ ГАЩИ

четвъртък, 12 юли 2018 г. | Прочетена: 353428
Автор:
Георги Атанасов
Георги Атанасов
Принт Свали PDF
- Аа +

Какви са тези „армейци“, които правят свирки на Подуяне?


Да си кажа право бях решил да не си хабя думите за палячовците от тото-файтона на Гелосания. Да, ама негодниците, оскверняващи свещените четири букви, преминаха всякакви граници. Тези еничари без гащи удариха Космоса на пошлостта след като се нагъзиха на Подуяне като ромски проститутки от „Ботевградско шосе“ на изхода към магистрала „Хемус“. Това сън ли е или действителност? Как е възможно хора, претендиращи за някаква връзка с ЦСКА, да правят свирки на вечния враг от „Сухата река“?

 

Помислете за какъв грандиозен скандал става дума. Аржентинците от „Бока хуниорс“ се подиграха с вековните евроидиоти, открили на картата и … Лихтенщайн, като им отказаха поканата за бенефисния мач в чест на Георги Аспарухов, а в същото време газдовци и гьоновци се хвърлиха на амбразурата с любовни предложения и обяснения към Подуяне. Представяте ли си? Еничарите искат да участват в „джендъра“ заради „историята“, „уникалната синя публика“ и „великия Гунди“?! Остава да поканят в мъжката тройка и „проекта“ от Делиормана, за да бъде идилията пълна…

 

Е, това вече е ритуално самоубийство, мазохизъм и кретенизъм от компетенцията на психиатрията. Интересно, как тези смърдящи шизофреници около „пилота“ без самолет и „архитекта“ без проект си представят живота и хората? Ще се намерят ли поне стотина дебила, които да тръгнат след тях при положение, че еничарите поругават цялата родова и ценностна система на великия, единствен и неделим ЦСКА от стадион „Народна армия“?

 

Няма ли някой по-възрастен и по-умен да обясни на тези олигофрени, че митът „Гунди“, пред когото те се кланят със смъкнати гащи, всъщност бе номер на МВР, ДС и номенклатурата преди 10 ноември 1989 г., насочен срещу ЦСКА. Управниците по онова време решиха да компенсират недостижимото величие на армейския отбор като му противопоставят една плитка идеологическа алтернатива в лицето на комсомолеца, комуниста и образцовия гражданин Аспарухов. Веднага пояснявам, че искрено съжалявам за рано отишлия си от живота млад човек, но след като Гунди бе превърнат в политическо и медийно оръжие, той не подлежи на криворазбрана политкоректност. Защото съществуват факти…

 

Именно под знака на тази измислена футболна икона в продължение на десетилетия бе провеждана жестока кампания срещу ЦСКА и червената общност. И в резултат на гадната манипулация под благословията на Властта някои от най-големите армейски личности умишлено и конспиративно бяха лишени от званието „Футболист на годината“. Европа бе в краката на Никола Цанев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Георги Денев, но нашенските измекяри от медиите гласуваха за … Кирил Ивков, Стефан Аладжов, Боби Григоров, Румянчо Горанов… и въобще за всеки случайно попаднал, само и само да не е някой от червените гении на играта, шестващи в КЕШ.

 

Тази необявена война продължи и в по-нови времена, когато служебният идол на БКП и С(ДС) бе провъзгласен за „Футболист на века“ пред … световната суперзвезда Христо Стоичков?! Все същият подтекст и двоен стандарт бе в основата и на чудовищния геноцид срещу ЦСКА е привържениците на отбора в периода на криминалната „демокрация“. Еничарите вероятно не са чували за подарената „безсрочно и безвъзмездно“ база на МВР докато отборите на ЦСКА бяха лишени от историческия си дом? Или не знаят за държавната помощ в размер на десетки милиони, за строежа на вересия на секторА или за спонсорите, изпращани на „Герена“ по „обществена поръчка“?!

 

И още нещо. Дали докато се обясняват в любов на „уникалната синя публика“ мазните кириякстефчовци са си спомнили за клетия привърженик на ЦСКА Младен Младенов, убит през 2000 г. от същите лумпени, свастики и терористи, пред които газдовци и гьоновци сега са си свалили гащите? Ами битите червени деца в Петрич и на „Герена“ през февруари 2011-та? Дали „честните“ са си дали сметка, че техни съдружници в престъпленията срещу ЦСКА са именно онези подчовеци от нарко-сектора, които преди два месеца и половина направиха опит за убийство на червени фенове на националния стадион? Тогава пострада служителката на реда Гергана Зашева, но бомбата бе за армейците.

 

Изменниците вероятно разчитат на късата памет на този или онзи след като не се смущават от това, че играят в един отбор с най-върлите, клинични врагове на 31-кратните шампиони. С онези, които от 70 години водят мръсна война срещу по-добрата България. С политическа протекция, милиционерски репресии, съдийски номера, мутренско насилие, медийни манипулации, сателитни системи, доноси и какво ли не от репертоара на мафията.

 

Еничарите за пореден път свалиха гащи и маски като се притекоха на помощ на своите съдружници от Подуяне. И това показва, че негодниците не са просто заблудени, а платени продажни. Тоест – лош човешки материал, чието място е в мръсната канализация на Сухата река. Освен това те са и обикновени тъпанари след като са тръгнали да печелят дивиденти като храчат върху историческата памет на ЦСКА. Няма как да бъдеш „честен армеец“ след като правиш свирки на врага и обслужваш неговите „опорни точки“…   


ГЕОРГИ АТАНАСОВ