Емери: Де Хеа спаси Юнайтед от загуба

четвъртък, 6 декември 2018 г. | Прочетена: 115514
Автор:
Унай Емери
Унай Емери
Принт Свали PDF
- Аа +

“Горд съм от представянето на моите играчи през всичките 90 минути"


Мениджърът на Арсенал Унай Емери донякъде съжалява, че тимът му не успя да си тръгне с трите точки от гостуването си на Манчестър Юнайтед.

Срещата на “Олд Трафорд” приключи при резултат 2:2, като гостите на два пъти повеждаха, а домакините на два пъти изравняваха. Испанският специалист е на мнение, че тимът му е бил по-близо до успеха в сравнение със съперника.

“Горд съм от представянето на моите играчи през всичките 90 минути. Поведохме и това бе добър момент, но съперникът успя много бързо да изравни. Смятам, че през второто полувреме моите играчи повече търсеха победата. Бяхме много близо до трети гол, но Де Хеа направи две страхотни спасявания”, заяви Емери.

Аарън Рамзи и Роб Холдинг напуснаха терена с контузии, като наставникът не скри притеснението си.

“Това бе най-неприятната новина днес. Холдинг ще трябва да изчака мнението на докторите, но контузията му е сериозна, защото е в коляното. Проблемът на Аарън не е толкова притеснителен.

Въпреки тези проблеми, останалите играчи показаха сериозно себераздаване. Не успяхме да контролираме мача така, както искахме през 90-те минути, но вярвам, че този резултат ще ни даде увереност. Равенството не е най-добрия, но не е и най-лошия резултат” смята испанецът.
 
®Livesport.bg /