ЕКСКЛУЗИВНО: Вижте как болен цесекар и левскари печелят трофеи заедно

вторник, 13 март 2018 г. | Прочетена: 437821
Автор:
ФК Северозапад 2013
ФК Северозапад 2013
Принт Свали PDF
- Аа +

Отборът на ФК Северозапад 2013 разполага с интересен колектив


Северозапад 2013 дублира титлата си от миналия сезон в Зимния турнир на Лига София, след като триумфира и в тазгодишната надпревара в комплекс „Царско село”.

 

Футболистите на Любомир Кръстев прегазиха всичко по пътя си към поредната купа, от предварителната група през директните елиминации до финала, където бе сразен Марибор с 4:2. Любопитното е, че състават на шампионите разполага с Георги Шаламанов, Влади Бахъров, Цветелин Анжелов, Филип Илиев-Фичо, Мартин Марков-Ру. Любопитното е, че финалът бе ръководен от бившия елитен рефер Таско Тасков.

 

Самият отбор е създаден през 2013 година от трима приятели, които са от село Земфирово, област Монтана.

 

Кръстев заяви пред Livesport.bg, че отборът играе в три известни турнира на Амфл на ПЖИ където миналата година стана вицешампион във Висшата лига. Любопитното е, че самият мениджър е болен привърженик на ЦСКА, а в отбора играят момчета минали през школата на Левски. Въпреки това той уточни, че колективът е доста сплотен.

 

"Към момента при нас играят освен бивши футболисти на Левски и 3-4 момчета от иампионския състав на Левски Запад по футзал. Имаме и 2 национали по футзал единият от които е и национал на България в турнирите на БАМФ. При нас играят и двама от най добрите футболисти от Окръжна група на Монтана и голмайстор на тамошното първенство", сподели Любомир Кръстев.