ЕКСКЛУЗИВНО: Обраха бивш вратар на ЦСКА в съда!

понеделник, 4 декември 2017 г. | Прочетена: 598163
Автор:
Софийски районен съд
Софийски районен съд
Принт Свали PDF
- Аа +

Радостин Станев е останал без мобилния си телефон, докато е попълвал на гишето молба


Бившият вратар на ЦСКА Радостин Станев е бил обран посред бял ден и сред много хора. И то не къде да е, а в сградата на... Софийския районен съд.

Настоящият треньор на вратарите в Славия е останал без мобилния си телефон, докато е попълвал на гишето молба.

„Бях в съда и попълвах молба за свидетелство за съдимост. С мен беше Борислав Георгиев – Бобъра. Имаше много хора. Наредих се на опашката и започнах да си попълвам молбата. Телефонът беше до мен. Когато приключих с попълването, с ужас установих, че апаратът го няма. Двамата с Бобъра се развикахме. Беше повече от ясно, че кражбата е извършена от някой около мен. От някой на опашката”, разказа Станев пред Блиц.
Радостин Станев
Радостин Станев

„Отидох на секундата при охраната. Поисках да затворят веднага вратите и да не пускат никого да излиза. Както и да проверят камерите, защото вътре е пълно с камери. Дойде шефът на охраната. И знаете ли какво ми каза: „Не можем да пуснем записите в момента. Нямаме право да го направим веднага”.

Представяте ли си какъв отговор? Не разбрах защо нямат право... Просто не получих адекватно обяснение.

Не разбрах и защо веднага не затвориха вратите. Докато се туткаха, крадецът явно беше избягал. Бобъра набра телефона ми, който беше включен, с надеждата да го чуем как звъни. Но не се чуваше нищо. Явно крадецът се е бил измъкнал на секундата. Затова не мога да обвинявам охраната, но кажете ми защо не включиха камерите. Та там има страшно много камери! Едната е разположена точно над мястото, където бях аз.

Чудя се и се мая как е възможно да се случи подобно нещо в институция като Софийския районен съд. В нова сграда, открита преди няколко месеца, в която е пълно с хора, с камери и която се намира на пъпа на София – до Петте кьошета”, добави Радо Станев.
 
®Livesport.bg /

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164