Джорджина подкрепи любимия си Кристиано в трудния момент

понеделник, 1 октомври 2018 г. | Прочетена: 267311
Автор:
Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес
Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес
Принт Свали PDF
- Аа +

оналдо отрече информацията на Шпигел, наричайки я "фалшива новина"


Приятелката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, го защити, след като 34-годишната американка Катрин Майорга го обвини в изнасилване. Според историята, публикувана от Шпигел, инцидентът се е случил през юни 2009-та година в Лас Вегас, малко след като Роналдо премина от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид.

 

Немското издание твърди, че разполага с оригинален документ на извънсъдебното споразумение, което Роналдо и Майорга са подписали скоро след това. Според документа португалската звезда е платил 375 хиляди долара на Майорга, а тя се е ангажирала никога да не говори за случката. Роналдо отрече информацията на Шпигел, наричайки я "фалшива новина", докато от неговия клуб Ювентус за момента отказват да коментират.

 

В защита на петкратния носител на Златната топка се изказа и неговата приятелка Джорджина Родригес. "Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те", написа Родригес в Инстаграм.

 

Заместник-главният редактор на Шпигел Алфред Вайнцерл заяви пред Ройтерс, че вестникът няколко пъти се е опитало да се свърже с Роналдо и адвокатите му, преди да публикува историята, но не са получили отговор. "Изпратихме писмени въпроси, на които не получихме отговори. Никой не ни е съдил за предишни новини свързани с Роналдо", коментира той.

 

Новият адвокат на Майорга заяви пред изданието, че ще се опита да обяви договор за конфиденциалност за невалиден и американката ще се опита да съди португалеца.

 

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164