ЦСКА наложи ембарго на Десподов

петък, 11 януари 2019 г. | Прочетена: 108488
Автор:
Кирил Десподов, Вален Антов и Николай Бодуров
Кирил Десподов, Вален Антов и Николай Бодуров
Принт Свали PDF
- Аа +

Миналата неделя той получи наградата футболист №1 на България


Ръководството на ЦСКА е наложило медийно ембарго на Кирил Десподов.

 

Миналата неделя той получи наградата футболист №1 на България за 2018 г.

 

Впоследствие крилото даде редица изявления и интервюта.

 

Първото бе веднага след церемонията.

 

После пък беше гост в сутрешните блокове на bTV и Bulgaria On Air, а накрая бе поканен и в "Шоуто на Слави", пише „Тема спорт“.

 

В сряда вечерта Десподов е имал договорка също с Диема спорт да гостува в предаването "Домът на футбола". Колегите са очаквали крилото, като той е трябвало да бъде на живо в студиото.

 

Първоначално от "Армията" са се съгласили той да гостува. В крайна сметка обаче Десподов не е отишъл, тъй като от ЦСКА са му наредили да спре с интервютата и това е наложило промяна в движение в програмата на предаването.

 

Самият Кирил също не е имал голямо желание да продължава с медийните изявления, като той рядко се съгласява да дава индивидуални интервюта.

 

Освен това Десподов е подразнил ръководството с постоянните изтъквания, че иска трансфер още сега през януари, което повтаряше във всяко от интервютата си в последно време.

 

От клуба вече искат Кирил да се съсредоточи върху стартиралата подготовка и да спре с медийните изяви. Към крилото има доста сериозен интерес, но в своите интервюта заяви, че на този етап не е информиран да е получена оферта за правата му.

 

Най-актуалните публикации бяха от Острова, като те свързаха Десподов с елитния Кардиф и втородивизионните Астън Вила и Мидълзбро. Самият футболист заяви, че харесва най-много италианското първенство.

 

В Англия твърдят, че ЦСКА му е поставил цена от 5,6 милиона евро. Консултантът на клуба Люпко Петрович заяви пред "Тема Спорт", че е реалистично Десподов да бъде продаден за такава сума.

 

Ръководството ще вземе решение за бъдещето на младата звезда до края на януари. Той ще замине за лагера в Испания и ще вземе участие в контролите.