ЦСКА набеляза играчи от Първа лига

понеделник, 22 октомври 2018 г. | Прочетена: 139508
Автор:
Стойчо Стоилов
Стойчо Стоилов
Принт Свали PDF
- Аа +

Футболистите са от столичния Септември 


ЦСКА проявява интерес към двама от младите футболисти на Септември (София). Според информациите, “червените” дори вече са се договорили за единия от тях. Правим уточнението, че не става дума за Александър Георгиев, който е преотстъпен от ЦСКА в Септември. Наемът му е до края на годината, но почти сигурно ще остане в състава на Христо Арангелов и през пролетта.

 

Президентът на Септември Румен Чандъров потвърди, за интереса на “червените” към неговите играчи. “Да, знам, че ЦСКА се интересува от двама от младите ни фуболисти. На този етап не сме влезли в преговори. Не мога да кажа за кого точно става въпрос. В атака имаме доста добри и млади момчета”, заяви Чандъров.

 

В последните години ЦСКА няма практика да привлича български футболисти от местното първенство, като обърна поглед почти изцяло към чужденците. Въпреки това те държат под око и местния пазар и следят и други млади играчи освен тези в Септември.

 

ЦСКА ще се подсили с поне двама нови през зимата. Единият от тях може да е звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. “Червените” опитаха да го привлекат през лятото и удариха на камък, но обявиха официално, че ще направят втори опит през зимата.

 

В същото време командировката на главния мениджър Стойчо Стоилов в Южна Америка продължава. Той е извън България вече 10 дни, като на 15 октомври посрещна 47-ия си рожден ден в чужбина.

 

“Тема спорт”