Цирк - объркаха великия Кигън с пиян клошар

понеделник, 31 декември 2018 г. | Прочетена: 84368
Автор:
Кевин Кигън
Кевин Кигън
Принт Свали PDF
- Аа +

Това станало след тежък запой на легендата


Дори да си легенда на футбола на Острова, никога не е късно да станеш за резил. Това е изпитал на гърба си и великият Кевин Кийгън, който сам разкри как е бил сбъркан за пиян клошар след тежка нощ на запой.

 

Пред вестник "Мирър" британецът се изповяда, че една сутрин след много тежко пиянство припаднал на улицата и добър човек се приближил към него, за да му даде един паунд, за да си стъпи на краката с чашка кафе.

 

"Когато се роди четвъртият ми внук Джак, излязох с баща му Джон да полеем страхотния повод. Така се отрязахме, че просто беше ужасно. Пихме цяла нощ, не се бях бръснал, а и не бях спал дълго време, затова умората ме свари насред улицата."

 

"Полегнах на една пейка и явно съм заспал. Спомням си как видях само една сянка над себе си, съзирайки първо обувките ѝ. Тогава усетих нещо хладно и твърдо в ръката си. Човекът ми беше сложил един паунд в нея и ми каза приятелски: "Вземи, приятел, изпий едно кафе и се свести." Бях скован и не можех нищо да кажа."

 

"Когато няколко часа по-късно наистина изпих първото си кафе за деня след тази ужасяващо тежка нощ, още треперех, но всъщност ми беше повече смешно, отколкото конфузно след тази случка и как може да ме сбъркат с пиян клошар", разказа преживяванията си Кийгън.

 

Великият номер 7 е двукратен носител на "Златната топка". Кигън стана и европейски шампион през 1977 година с Ливърпул, когато на финала триумфира с 3:1 срещу Борусия Мьонхенгладбах.  

 

ТОП за деня


Warning: XMLReader::read(): /var/vhosts/cms/cms/sites/livesport/application/templates/livesport/pages/news_article_details_ljubopitno.xml:270: parser error : Opening and ending tag mismatch: container line 115 and layout in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): </layout> in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164

Warning: XMLReader::read(): ^ in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164