Черноморец разкара четирима

неделя, 18 януари 2015 г. | Прочетена: 3201830
Автор:
Неделчо Матушев
Неделчо Матушев
Принт Свали PDF
- Аа +

С Черноморец се разделя Стойко Иванов, който е юноша на клуба, а през есента играеше като ляв бранител. На проби пък бяха защитникът Мартин Здравчев, халфът Константин Атанасов и нападателят Владислав Бежански


Треньорът на Черноморец (Бургас) Неделчо Матушев освободи четирима играчи след вчерашната контрола със Созопол, завършила 1:1. Трима от тях бяха до момента на проби, а четвъртият бе част от есенния състав.

 

С Черноморец се разделя Стойко Иванов, който е юноша на клуба, а през есента играеше като ляв бранител. На проби пък бяха защитникът Мартин Здравчев, халфът Константин Атанасов и нападателят Владислав Бежански. И тримата загатнаха за качества, но не са убедили треньорското ръководство, че могат да бъдат от полза в деликатната ситуация, в която се намират "акулите".

 

Така черноморци подновяват от утре тренировки след днешния почивен ден с 20 човека. Нова група играчи на проби или пък директно подписващи се очакват в следващите дни.

 

Черноморец може да вземе и бразилски атакуващ халф с италиански паспорт. Футболистът е препоръчан от португалска мениджърска агенция, на 21 години е и за последно е играл в отбор от португалската втора лига, след което е прекратил договора си.

 

Следващата проверка на Черноморец е идната събота (24 януари) срещу лидера в Югоизточната В група ОФК Поморие. Тя ще се състои отново на базата на клуба край летище Сарафово.

 
®Livesport.bg /