Целият стадион беше Сектор Г /ВИДЕО/

петък, 10 август 2018 г. | Прочетена: 248164
Автор:
Феновете на ЦСКА
Феновете на ЦСКА
Принт Свали PDF
- Аа +

В предаването "На ринга" коментираха невероятната публика на ЦСКА


Слави Байрактаров, Лъчезар Николов и Филип Петрунов обърнаха дпациално внимание и на публиката на ЦСКА в предаването "На ринга, излъчвано по Livesport.bg и TV1.

 

"Както някой каза, снощи целият стадион беше Сектор Г. На стадиона имаше фенове, а не зрители", подчерта и Филип Петрунов. И гостите в студиото добавиха, че няма как да си купиш публика. "А специално Моуридес изглежда като животно на терена - в хубавия смисъл на думата", каза Слави Байрактаров. 

 

"Ами ясно е, че ЦСКА - Копенхаген е мачът, който предизвиква големия интерес. Да ме прощавам другите, но това са фактите", добави и Чезари. Лъчо добави още веднъж, че са канени много пъти в нашето предаване и хора от Левски, но те самите са се дърпали да не идват. "По какъв друг начин да ги поканим", попита Чезари.

 

В Австрия хората по балконите се радваха и снимаха шествието на ЦСКА, отбеляза Филип Петрунов. Истинските фенове нямат нищо общо с провокаторите по агитките, добави той.

 

"Нашият фенклуб се казва Чикаго Редс - основахме го през 2011 година. Сега пък в Чикаго чествахме и 70-годишнината на ЦСКА. Всяка седмица се събираме в заведение да гледаме мачовете на червените. За дербитата де събираме дори до 100 души, въпреки часовата разлика. Събираме ме се, пеем си песни, правим си барбекюта", каза Слави.

 

"Тези, които говорят глупости за ЦСКА, да си гледат тяхната кошарка, че там има много проблеми. Иначе често се виждаме с Христо Стоичков. А има някой и друг левскар в Чикаго - канили сме ги да идват при нас, но отказват...", каза още Байрактаров.  

 

ТОП за деня