Божинов за отношенията си с Благо Георгиев и дали би влязъл в Биг Брадър (ВИДЕО)

петък, 14 декември 2018 г. | Прочетена: 152926
Автор:
Валери Божинов и Благой Георгиев
Валери Божинов и Благой Георгиев
Принт Свали PDF
- Аа +

"Аз Благо го уважавам, но както каза чичо Венци (б.р Венцеслав Стефанов) не е този Благо, който сме свикнали да гледаме"


Валери Божинов проговори пред камерата на LIVESPORT.BG за отношенията си с Благой Георгиев, с когото преди време доста често играеха футбол на малки вратички. Нападателят също така разкри, че няма намерение да влиза в риалити предаване от типа на "Биг Брадър" по подобие на бившия играч на Славия, Дуисбург, Рубин и Оренбург.

"Аз Благо го уважавам, но както каза чичо Венци (б.р Венцеслав Стефанов) не е този Благо, който сме свикнали да гледаме. Не съм аз човекът, който трябва да го критикува. Ако той е преценил така да направи и мисли, че е добре го подкрепям. Ако има нещо, ще му звънна и ще му го кажа. Като дойде времето ще му звънна и ще му кажа някои неща.

Аз не бих влязъл в Биг Брадър. Това за мен е на психологическа основа. Влизаш в някакви игри, които не са твоя свят. Събират различни характери, под моето ниво е. Трябва да питате Благо дали има смисъл от това предаване.

Тук не става въпрос за пари. Изградил си някакво име и отидеш там и да сринеш всичко. В България както си на върха, така можеш да отидеш на дъното. Трябва да си пазим името и да бъдем пример на младите. Всеки иска да прилича на Бербатов, Мартин, Стилиян и т.н

За мен влизането на Благо в тази къща не е никакъв пример.

Валери Божинов засега не обмисля да пише книга. Стремя се да играя футбол, да пише истории зад гърба си, да бъда здрав ии да играя добре. Да покажа, че и в такъв отбор, в такъв град може човек да постига целите си. Не е лесно, но като успееш тук, може да ти се отворят вратите към по-голям клуб", сподели Божинов пред нашата камера.
 
®Livesport.bg /

ТОП за деня


Warning: An Error Occurred while reading in /var/vhosts/cms/cms/system/library/BA/View/Helper/LayoutLoader.php on line 164