Ботев (Враца) се завръща у дома

четвъртък, 8 ноември 2018 г. | Прочетена: 114077
Автор:
Ботев Враца
Ботев Враца
Принт Свали PDF
- Аа +

Двубоят с Дунав ще се проведе на стадиона във Враца


БФС разреши на Ботев (Враца) да приеме Дунав на своя стадион. След 14 гостувания от началото на сезона тимът на Сашо Ангелов се завръща у дома. Днес беше поставено осветлението на стадион "Христо Ботев", който вече отговаря на всички изисквания.

"Специално благодарим на Дунав (Русе), че в името на феновете и добрата атмосфера на стадиона приеха да гостуват във Враца преди да сме приключили формално с ремонта. Много други клубове не биха направили този жест. В знак на признателност ще пуснем безплатно всички привърженици от Русе, които дойдат в неделя на мача (от 12:15 часа)", съобщиха от Ботев.

Преди срещата отборът на Сашо Ангелов е на десетото място с 15 точки, а Дунав има 14 и заема 11-ата позиция.

Треньорът на Ботев изрази известно безпокойство преди мача заради голямата еуфория около завръщането на отбора у дома. "Притеснявам се тази еуфория да не ни попречи донякъде. Надявам се това да не се отрази на момчетата. Подхождаме напълно сериозно към мача. Сблъсъкът е между два равностойни отбора и който тим е по-мотивиран, ще надделее", коментира Сашо Ангелов.

"Повечето фенове естествено ще бъдат бонус за нас и мисля, че няма да ги разочароваме", добави треньорът на Ботев (Враца).
 
®Livesport.bg /